Најмалите и најслатките пред објективот за време на божиќните празници

Брачниот пар Нисли им ги исполнува желбите на родителите кои сакаат нивните најмали да имаат незаборавна фотосесија за Божиќ.
Датум: 07 јан 2012
, Автор: