Најтоплите места на Земјата

Со измерени 70,7 степени Целзиусови, пустината Лут во Иран е најжешкото место во светот. Толку е жешко, што ни бактериите не виреат...
Датум: 01 авг 2012
, Автор:

Најжешките Русинки

Руската новинска агенција „Russia Beyond the Heads“ (RBTH) ги прогласи најзгодните 12 жени во Русија. Еве ја листата.