најдобри филмови | Кафе пауза

Десетте најдобри филмови на сите времиња според 358 славни режисери

Секои 10 години британскиот магазин Sight & Sound спроведува анкета помеѓу филмските режисери и критичари за да дознае кои се најдобрите филмови на сите времиња.
Датум: 22 фев 2016