Во која европска држава мажите имаат најголеми пениси?

Народ со најголеми пениси во Европа се Унгарците, додека пак најмали имаат мажите во Романија, доколку му верувате на ова истражување.
Датум: 05 мар 2013
, Автор:

Џона Фалкон – човекот со најголем пенис на светот

Со големина од 20цм кога не е еректиран и импресивни 34 цм кога е во ерекција, 42-годишнот надарен бисексуалец од Њујорк се популаризира по насловните страници, откако неговиот голем „пакет“ предизвика проблеми на аеродромот во Сан Франциско...
Датум: 07 сеп 2012
, Автор:

Ви се плива ли во најголемиот базен во светот?

Базенот во одморалиштето Сан Алфонсо дел Мар во градот Алгаробо во Чиле, во себе содржи 250 милиони литри чиста морска вода со што го држи рекордот за најголем базен во светот.

Најголемиот аквариум во светот

Овој аквариум се наоѓа во Атланта, Џорџија, САД и воедно претставува најголемиот во светот. Тој е исполнет со 32 милиони литри вода и претставува дом на 120.000 животни од 500 различни видови.

Најголемиот минијатурен аеродром во светот

Минијатурниот модел е направен според меѓународниот аеродром кој се наоѓа во Хамбург, Германија. За да се изгради биле потребни 7 години, а неговата изградба чинела 4,8 американски долари...

Најголемиот метеор пронајден на земјата

Метеорот „Hoba“ се наоѓа на фармата „Hoba West“, недалеку од Грутфонтеин, град во Намбија. Тој е пронајден во 1920 година, кога фармерот Јакобус Херманус Бритс обработувајќи го своето земјиште, го заглавил плугот на него.

Светски рекорди поврзани со храна

Рекордот за најголемата шолја кафе е поставен на 8-ми април, 2008 година. Шолјата за кафе е висока 1, 53 метри со дијаметар од 2, 33 метри. Во нејзе биле приготвени 3 604 литри кафе...
Датум: 21 окт 2010
, Автор:

Интересни Гинисови рекорди

Лиса Кортни ја поседува најголемата колекција со Покемон предмети. Според Гинисовата книга, таа има 12 113 предмети и не планира да престане да ги собира.
Датум: 05 сеп 2010
, Автор: