Има само 8 милијардери помлади од 30 години! Најпозната е Кајли, е ова се останатите…

Од овие осум, петмина го имаат наследено ова богатство, додека само тројца го имаат заработено.

Бил Гејтс повеќе не е на 2-то место на листата со најбогатите луѓе во светот

Сите знаеме дека најбогатиот човек на светот е извршниот директор на компанијата Амазон, Џеф Безос. Но, кој е сега на второто место?

Најбогатите светски луѓе

Во своите 60-ти години со 84 милијарди долари, Бил Гејтс убедливо го зазема првото место на листата најбогати луѓе на светот.
Датум: 03 јан 2016