Наше такси | Кафе пауза

Наше Такси во тек со новите технолошки трендови

Брзате на работа, на училиште, факултет или пак едноставно ви треба такси за да одите на кафе со пријателите? Со апликацијата МОЕТО ТАКСИ брзо и едноставно може да повикате НАШЕ ТАКСИ во секое време.
Датум: 15 јун 2015
, Автор: