Неверојатна приказна за жената: Таа пее кога сака да плаче и се смее кога сака да вика

Прочитајте ја следнава приказна за настанокот на жената и нејзината бесценета улога во светот.

Настанокот на светот во 90 секунди

Кратко едукативно видео, кое е навистина интересно и содржајно...