наставник | Кафе пауза

Необична лекција: Наставник од Гана предавал за Microsoft Word на обична училишна табла

Секој наставник има свој стил на предавање, а ова е неговиот!

Ученици даваат креативни одговори на едноставни прашања од нивните наставници

Децата се забавни, итри и креативни, а наставниците по дифолт се здодевни. Кога ќе ги напуштиме школските клупи, мислењето значително ни се менува...
Датум: 24 дек 2014
, Автор:

Наставник ја носи истата облека за на табло 40 години

Дејл Ирби од Ричардсон, САД е учител кој е познат во основното училиште „Престонвуд“ по неговата 40-годишна традиција, да се фотографира секоја година за таблото, носејќи ја истата облека.

Надарен (Hung)

ТВ серија за еден наставник во средно училиште кој работи како жиголо...
Датум: 18 јан 2012
, Автор:

10 работни места со највисок степен на депресија

Некои работни места продуцираат поголем степен на депресија од други. Депресијата не се манифестира веднаш, туку по некој изминат период.
Датум: 04 окт 2010
, Автор: