Сексапилната Кристина Агилера во најновото издание на магазинот „Maxim“

Иако подолго време ја немаше на сцената, сега се враќа посекси од кога било.

Креативни насловни слики за вашиот Фејсбук-профил

За сите оние кои веќе ја користат оваа новина, а немале идеја како да го направат својот профил поинтересен, следат навистина креативни и инспиративни слики.
Датум: 05 мар 2012
, Автор: