Генетски комбинации: Што наследуваме од родителите?

За големината на носот и ушите е одговорен таткото, а за големината на стапалата - мајката.

Овој крал има 100 сопруги и околу 500 деца

Неговиот татко имал 72 жени, а сега кралот Абумби Втори има речиси 100. Тој е одговорен и за околу 500 деца кои исто така ги презел од татко му заедно со неговите жени.

10 млади милионери кои не наследиле ниту денар од своите родители

Марк Закерберг не е единствениот, туку има и некои кои не се толку познати. Нека ве инспирираат овие десетмина од нив.

Животни кои се побогати од тебе

Колку и да ви звучи смешно, овие животни се полни со пари. Во продолжение следи листа со 13 животни кои добиле огромно наследство.

Прекрасни места кои се сметаат за светско наследство

Овие места се сметаат за светско наследство и денеска преставуваат прекрасни дестинации за авантуристи.

Рајски соништа

Најголемото наследство кое една баба може да ѝ го остави на својата внука не е ни накитот ни парите, туку приказните за добра ноќ. Ништо не е вечно на овој свет, освен луѓето кои заслужиле да не бидат заборавени.
Датум: 26 мај 2013
, Автор: