Зошто тој се јавува во истиот момент кога ќе решите да продолжите напред?

Зарем не е чудно како во истиот момент кога ќе одлучите да продолжите напред со вашиот живот и да започнете нешто ново со друга личност, вашиот бивш партнер ќе ви се јави или ќе ви пише порака?

Новите правила за професионален успех

Погледнете дел од овие нови правила кои ќе ви помогнат многу полесно да успеете во денешниот свет.

Спортувањето и животните лекции кои произлегуваат од него

Спортот е најдобар начин за одржување на физичката кондиција, за правилен развој и е фактор за подобро здравје кај луѓето. Меѓутоа, спортот доста влијае и на менталното здравје.
Датум: 18 јул 2014
, Автор:

8 начини да го импресионирате вашиот шеф

Сте почнале со работа на ново работно место, или со години сте на истото, но не можете да напредувате во кариерата? Ќе ви покажеме 8 ефикасни начини како да го импресионирате вашиот шеф.
Датум: 28 јан 2014
, Автор:

8 принципи на успешните луѓе

Успехот значи да се биде сведок на остварувањето на сопствениот сон, напорната работа која конечно ви се исплатила и зголемувањето на самодовербата.
Датум: 15 мај 2013
, Автор:

Што треба да кажете на вашето интервју за да ја добиете посакуваната работа?

Интервјуата за работа се еден вид натпревар. Се прашувате како токму вие да победите во „морето“ од дипломирани и магистрирани луѓе? Не губете надеж!
Датум: 24 сеп 2010
, Автор: