4 знаци дека вашиот партнер не е сериозен за вашата врска

Ако не верувате дека вие и партнерот сте на иста страна за насоката во која се движи врската, важно е да препознаете дали тој е сериозен или не.

Моќта на палењето свеќи: Сѐ што треба да знаете за овој ритуал

Свеќите треба да се палат со намера. Енергијата на запалените свеќи помага за промена на енергијата која ве опкружува.

Трите зборови кои ја покажуваат основната рамка за начинот на кој се доживувате

Начинот на кој ги користите може да го детерминира вашиот животен патоказ.

Како да останете доследни на своите одлуки?

Кои се причините поради кои не ги исполнуваме донесените одлуки? Како да почнеме да го живееме животот онака како што сакаме и како што мислиме дека е најдобро за нас?
Датум: 25 апр 2013
, Автор:

За погрешните избори…

Не можете да се спасите себеси од грешките, од правењето погрешен избор, тргнувањето по погрешен пат. Она што може да го направите е да извлечете најголема поука и искуство...
Датум: 07 окт 2012
, Автор:

Совршениот момент

Запомнете, животот е исполнет со толку многу совршени моменти, некои траат само секунда, а се паметат цел живот. Среќни се луѓето кои знаат да ги забележат совршените моменти, кои не ги чекаат туку ги создаваат!
Датум: 23 сеп 2012
, Автор:

Џентлмени – загрозен вид во изумирање

Распишуваме оглас за џентлмени. Се бараат вистинските џентлмени, оние ретките останати, со добри намери, силен карактер, желба за помош и оние кои поседуваат сè што содржи „џентлменскиот пакет“...
Датум: 17 јун 2012
, Автор:

10 видови бакнежи и нивните значења

Сигналите кои партнерот ви ги пренесува преку бакнежот понекогаш можат да бидат збунувачки, па овие совети можеби ќе ви помогнат да ги одредите неговите чувства и намери...
Датум: 20 окт 2011
, Автор: