Направете здрав и вкусен намаз од јаболка и цимет

Овој намаз е многу лесен за подготовка и е многу здрав поради тоа што нема додадени шеќери.

Чоколаден намаз со кикирики

Уште еден доказ дека чоколадото и кикириките се најдобри пријатели.