Налепници за тастатура кои ќе го претворат вашиот лаптоп во познато ремек-дело

Целта на овие налепници е да го обојат вашето секојдневниве и да ви помогнат да ја победите монотонијата во секојдневната работа.

Што ако налепниците на алкохолните пијалаци беа искрени?

Алкохолните пијалаци со нивните амбалажи се обидуваат најдобро што можат да ве убедат да ги купите. Но, што ако наместо да се обидуваат да се продадат, тие беа брутално искрени?
Датум: 14 авг 2014
, Автор:

Забавни сообраќајни знаци

Како вистински герилец, Кле се искрадува навечер и врз знаците поставува добро осмислени налепници кои од обичниот знак прават улична уметност.

Цветно декорирање во духот на пролетта

Разиграјте го просторот околу вас со шарени цветни налепници за ѕид кои сигурно ќе придонесат да се чувствувате поудобно и повесело.

Што ќе се случи ако им дадете 1.000 налепници на 1.000 дечиња?

Сте се запрашале некогаш што ќе се случи ако им дадете на вашите деца илјадници налепници и тотална слобода да прават со нив што сакаат?