5 причини зошто лесно можете да ги повредите девојките со нежно срце

За жал, девојките кои најмногу љубат, најмногу се повредени. Многу често луѓето ја злоупотребуваат нивната добрина и ги искористуваат.

Не трудете се да сфатите: Овие нешта ќе ги разберат само русокосите

Русокосите се третираат како секс-бомби без мозок.

Кои се трите најнаивни хороскопски знаци?

И на кои трикови паѓаат овие хороскопски знаци најмногу?

Чукни во дрво

Колку од вас биле на „бајачка“, или што би рекла сестра ми, на пагански психијатар, или макар познавате некој кој бил однесен од страна на мајка му или баба му?
Датум: 19 јан 2014
, Автор:

Кратковидост

Не сум буквалист, па ако очекувавте дека ќе ви зборам за кратковидоста од медицински аспект - се лажете. Сакам да зборувам за нашата наивност, лековерност, површното гледање на работите...
Датум: 01 јул 2012
, Автор: