6 ситуации во кои го извртуваме концептот на љубовта кон себе

Секако дека е важно најпрво да се сакаме себеси. Но, тоа сакање во некои случаи може да се граничи со нарцисоидност. Еве 6 ситуации во кои себељубието е штетно.

Зошто да се одлучите за студирање во странство?

Студирањето во странство е искуство кое ве менува, ве прави независни и ве насочува кон искористување на сите скриени потенцијали. Еве кои се и другите добри причини зошто треба да се одлучите на ваков потег.

5 одлични начини да го надградите своето знаење без да трошите пари

Доколку сте дел од оние кои секогаш се стремат да научат повеќе и да го надградат своето знаење, ова се 5 одлични и исплатливи начини како да научите повеќе за она што ве интересира.
Датум: 05 сеп 2013
, Автор:

Игра на неделата: Бесни трки

Оваа луда игра навистина ќе ви го подигне адреналинот и ќе во возбуди. Брзите трки и интересните патеки по кои се вози, ќе ви претставуваат одлична забава овој викенд.