Топ 19 фотографии од наградната игра #ЛетоНаКрф

Избираме 3 најдобри фотографии и доделуваме 3 патувања за двајца на островот Крф преку Т.А. Јупитер.
Датум: 05 јул 2014
, Автор:

Најдобрите фотографии од наградната игра на Кафе пауза

Целта на оваа наградна игра беше да ја поттикнеме креативноста, да ги разбудиме заспаните емоции, да ги потсетиме вештините дека може да се искористат и секако, да уживаме во кафето. Веруваме дека успеавме во тоа.
Датум: 04 авг 2011
, Автор: