Од бизнис идеја до компанија: Нова платформа за вмрежување, менторство, едукација и развој на бизниси

Represent Communications денеска ја лансираше новата платформа mymasterlab.com од која ќе произлегуваат идеите, конекциите и соработките за идни бизниси во регионот.
Датум: 21 мај 2020
, Автор: