мјузикл | Кафе пауза

ТВ серија: Галавант (Galavant)

ТВ серија за принцот Галавант кој сака да му се одмазди на кралот кој ја украл неговата вистинска љубов...

ТВ серија: Нешвил (Nashville)

Кога музиката ти е животот и ќе направиш сè за да се издигнеш кон врвот, но и да останеш таму ако некогаш одамна си успеал...
Датум: 14 апр 2013
, Автор:

Музичка пародија на популaрната ТВ серија „Живи мртовци“

Во пародијата на Виџeј Назарет страшните зомбија знаат и да пеат и танцуваат. Уживајте во најзабавниот прогон досега. :)
Датум: 24 окт 2012
, Автор:

Фејсбук мјузикл

Слушнете ја приказната за Фејсбук и неговиот основач Марк Цукерберг, раскажана преку забавно музичко видео.
Датум: 22 мај 2012
, Автор:

Најпознатите сцени од незаборавни мјузикли

Спојот на музиката, играњето и развивањето на приказната, како и начинот на кој карактерите ни се обраќаат преку ТВ екраните, создава аудиовизуелна уметничка творба, која на умешен начин ги спојува филмот, музиката и театарот.
Датум: 30 јан 2012
, Автор:

Нови ТВ серии кои ќе ви го исполнат слободното време во 2012

Ви нудиме 6 нови серии чии премиери ќе бидат во 2012 година и кои ќе ви годат со шолја кафе во секој дел од денот.
Датум: 10 јан 2012
, Автор:

Неколку причини зошто да гледате „Glee“

Тинејџерската серија е приказна за вистинските вредности во животот, амбициите и желбите, подемите и падовите.
Датум: 02 дек 2010
, Автор: