Мухамед Али | Кафе пауза

Инспиративни цитати од големиот Мухамед Али

Страста и филозофијата на Мухамед Али со кои ѝ пристапува на борбата во рингот и воопшто во животот се такви што можат да бидат инспиративни за секого што има некаков предизвик пред себе.