Писмо до Дедо Мраз од четвртоодделенец од муслиманска вероисповед

Драг Дедо Мраз, Знам дека никогаш не сум ти напишал писмо, бидејќи јас не го празнувам Божиќ, но...
Датум: 20 дек 2012
, Автор: