Дали можете да видите човек кој држи ајфон на овој мурал од 1937 година?

На прв поглед, на сликата нема ништо невообичаено, но човекот во долниот десен агол малку ги комплицира работите.

Летна романса со Брендон Бојд и неговата уметност

Кога станува збор за вистински талентирани личности коишто буквално сè што ќе допрат го претвораат во уметност, тогаш навистина секоја критика е непотребна, останува само воодушевувањето.