Одлични југословенски преработки на американски музички хитови што веројатно не сте ги чуле досега

Кога преводот ќе се остави во рацете на врвни преведувачи и продуценти во комбинација со најдобрите југословенски музичари, резултатот е повеќе од неверојатен.

Талентирано дуо ги изведува најпопуларните хитови од 2015 година за помалку од 4 минути

Станува збор за „Us The Duo“ – најдобри пријатели кои се во брак и заедно пеат.

Музички стихови: Кога ќе ја пуштиш да си замине – Песинџер (Let Her Go – Passenger)

Стиховите на оваа песна според самиот изведувач имаат две различни значења.

Безобразно добро скицирана анимација на „Гангнам стајл“

Таман кога помисливме дека публиката се презасити од корејскиот хит на Псај, се појави оваа неверојатно добро скицирана и совршено синхронизирана анимација, подобра дури и од оригиналот...
Датум: 30 јан 2013
, Автор:

Мудри совети за животот од светските музички хитови

Извадоци од неколку светски музички хитови кои имаат за цел да ви пренесат по некоја мудрост за животот...