Трогателна приказна која ќе ве научи дека не треба да им судите на луѓето

Сигурно сте чуле повеќе пати дека не треба никому да му се суди, но сепак тоа е навика од која тешко е да се ослободите.

Девојки, секогаш имајте ги на ум: 9 совети за мудар шопинг!

Добриот стил не подразбира дека треба да трошите премногу пари и да ги поседувате сите тренди парчиња.

Животот е како…

Животот може да се претстави на безброј начини…

Причините заради кои изневеруваат жените

Дали сте се запрашале некогаш од кои причини жените се одлучуваат на неверство, а од кои мажите? Дали причините се исти? Кој помудро се носи со неверството?
Датум: 09 јан 2014
, Автор:

Мудри цитати од Елен Деџенерис

„Единствената работа којашто ме плаши повеќе од вонземјаните, е помислата дека тие воопшто не ни постојат. Не може ние да сме најдобрата креација којашто постои...“

7 мудри лекции за парите од Брус Ли

Брус Ли се интересирал за многу сегменти од животот, вклучително и за парите, за кои има да ни пренесе неколку важни лекции.

Креативно дизајнирани вистини искажани од големи креативни умови

Интересна комбинација од мудри мисли и одличен дизајн...

Поучна приказна: Магарето и бунарот

Еден ден магарето паднало во бунар. Тоа жално плачело со часови додека селанецот се обидувал да смисли што да направи...
Датум: 10 јан 2013
, Автор:

30 остроумни Фејсбук статуси

Кога некој има да каже нешто паметно на Фејсбук со една реченица, тоа изгледа од прилика како овие 30 остроумни Фејсбук статуси.