муабет | Кафе пауза

8 знаци кои покажуваат дека имате силен карактер

Луѓето со силен карактер не дозволуваат никој да ги смета за нешто помалку од тоа што се.

Како да прекинете здодевен телефонски разговор?

Има денови кога едноставно не ни се прави муабет, а токму тогаш телефонот не престанува да ѕвони. А има и луѓе кои сакаат многу подолго да „висат“ на телефон одошто вие би сакале.
Датум: 27 јан 2014
, Автор:

Зошто жените одат заедно во тоалет?

Доколку сте машко, сигурно кога излегувате во град се запрашувате што е тоа во женската природа, што секојпат две или повеќе другарки мораат да одат заедно во тоалет.

Феноменот на озборувањето

Можеби и би ги оправдала хроничните озборувачи. На пример, доколку стварно немаат сопствен живот и свои проблеми, нека се занимаваат со туѓите, на крајот на краиштата, кој им брани...
Датум: 28 јул 2013
, Автор:

Темно, горко и јако

Какво си го пиел кафето, таков си бил во сексот! Што е следно, како ги јадеш шпагетите, таква ќе ти биде иднината? Можеби ги јадеш со вшмукување или пак ги загризуваш?
Датум: 13 мај 2012
, Автор: