Светло, камера, АКЦИЈА!

Проблемот е што многумина бараат работа со цел да не најдат, па секогаш е полесно да седиш дома, да мрчиш и некој друг да ти е крив за твојата состојба. Кој е нашиот систем на сфаќање на работите?
Датум: 10 феб 2013
, Автор:

Мрчала vs. среќни луѓе

Кога таткото ќе донесе кученце дома децата се радуваат Но, наместо да се радуваат, треба да сфатат дека за некое време ќе останат без кученцето, зашто со сигурност нешто ќе му се случи.
Датум: 27 мај 2012
, Автор: