Направете сами: Колоритни миризливи свеќи за вашиот дом, составени од мрсни боички

Што се случува ако решите да „боите“ надвор од линиите и да ја искористите оваа мрсна боичка за нешто сосема ново?

Колоритни чоколади кои изгледаат како да се направени од стопени мрсни боички

Оние што велат дека храната е еден вид уметност, дефинитивно не грешат.

Прекрасни хиперреалистични цртежи со голи девојки

Мексиканскиот артист Омар Ортиз е познат по своите неверојатно реалистични цртежи кои ја истакнуваат почитта кон убавината на голото женско тело.

Интимни фотореалистични слики

Марта Пентер е психолог кој се занимава и со сликање. Таа живее во Бразил, а нејзините неверојатни фотореалистични слики ќе ви ги поместат границите на реалното.