Пресмешни илустрации од јапонски артист: Секојдневните проблеми во животот на еден мрзливец

Мрзливците се многу интересни суштества, а за јапонскиот артист Кеиго тие се непресушна инспирација за креирање хумористични арт илустрации.
Датум: 10 сеп 2019
, Автор:

Фотографии од бебиња мрзливци кои ќе ви ја стоплат душата

Само што ќе помислите дека сте ги виделе сите слатки бебиња животни на Интернет, одеднаш излегуваат неодоливи мрзливци кои ќе го претворат вашето срце во мек памук.

Како звучите кога вежбате првпат после подолг период?

Ова бебе мрзливец илустрира какви звуци испуштате кога вежбате, а сте надвор од форма веќе подолго време :)

Мрзливец си грицка зеленчуци лежејќи на грб

Мрзливецот Чибака има тешка дилема: дали да си продолжи да се излежува како цар или да стане да касне малку зеленчук?

Мрзливец ѝ подарува цвет на девојка

Мрзливецот Мети е бебе, кое очигледно уште од „мали нозе“ знае како да остави впечаток кај девојка.
Датум: 21 фев 2013
, Автор: