мрази | Кафе пауза

13 знаци дека на некој начин ги мразите сите луѓе

Дали често ви се случува кога се будите наутро, првата мисла која ќе ви помине низ главата е дека ќе треба цел ден да се справувате со луѓето на работа, дома, во текот на другите активности?

Зошто девојките мразат орален секс?

Некои жени едноставно не се заинтересирани за орален секс, додека други се, но нивните партнери им ја убиваат желбата. Ако не можете да го поништите нејзиното ембарго, размислете за следниве неколку работи.
Датум: 06 авг 2014
, Автор:

Запознајте го овенот однадвор и однатре

Повеќето овни кога се деца, се многу директни за она што им се допаѓа и она што не им се допаѓа. Тие се невообичаено многу решителни деца...

Запознајте ја водолијата однатре и однадвор

Повеќето водолии имаат неопределен израз на лицето од кој не можете да „прочитате“ буквално ништо, високо чело и убаво дефинирани црти...