8 карактеристики што ги одликуваат моќните луѓе

Некои луѓе дури и се плашат од нив, само затоа што не можат да разберат како е можно да се чувствуваат толку добро во својата кожа што не им се потребни туѓите комплименти и пофалби.

Новото моќно и футуристичко Ламборгини „Veneno“

Овој фантастичен модел на Ламбургини, повторно е наречено по познат бик за борби, со што оваа компанија ја продолжува својата традиција за именување на своите возила.

13 моќни и инспиративни цитати на Опра Винфри

Винфри е првата афро-американска жена која стана милијардер, а со тоа е жив доказ дека со напорна работа можат да се срушат сите бариери кои се поставени од општеството.
Датум: 05 јул 2013
, Автор:

Најдобрите теренци на денешницата

Некои возила можат да поминат низ терен кој некои луѓе не се нафаќаат да го изодат ниту пешки.

Фантастичен Мерцедес Бенц – најмоќниот електричен спортски автомобил во светот

Ако се погледнат неговите перформанси, јасно е дека еколошките стндарди веќе не значат мала моќност на автомобилот.

Спортски модел од Порше Панамера

Овој модел на „Порше“ на пазарот треба да се појави во февруари идната година, а цената би изнесувала 90.500 фунти.