Возењето мотори е поопасно одошто мислите!

Постојат некои работи од кои шлемовите не можат да ги спасат мотоциклистите.

Креативна реклама од Хонда по повод 65 години постоење

Видеото ги прикажува најуспешните креации и иновации на нивните инженери, кои се трансформираат во рацете, од една форма во друга, од мотори и автомобили – во роботи и авиони.
Датум: 08 јул 2013
, Автор:

Чопери инспирирани од „Кадилак CTS-V“

За љубителите на чоперите, ограничените парчињата и оние направени по нарачка имаа сосема различна вредност од сите останати. Во оваа класа чопери спаѓаат и овие две прекрасни зданија...

Хонда го освои небото

Перфекционистите од Хонда презентираа, за нив, едно поинакво превозно средство со кое го освоија небото. При крајот на 2010, Хонда официјално го прикажа „ХондаЏет“, прототипот од својот лесен авион на млазен погон.
Датум: 12 јан 2011
, Автор: