Во овој неверојатен подводен ресторан можете да вечерате покрај морскиот свет

Ентериерот е инспириран од подводната околина и морскиот свет кои се претопени во секој детаљ од дизајнот.

7 интересни факти за делфините

За да ги сакате делфините уште малку повеќе...

Хотел во кој постанувате дел од морскиот свет

Покрај гламурот којшто го нуди ентериерот, оваа јахта нуди и едно навистина егзотично подводно искуство на морскиот свет, кој можете да го гледате од долниот кружен стаклен дел за набљудување.