Ова маче е најслаткиот морнар на бродот

Длабоките мориња не се никаков проблем за овој храбар морнар.

Жешка реклама за пролетната колекција на „Guess“

Идејата на оваа реклама е да се однесе публиката на место покрај море, далеку од студената зима и да се приближи до топлите пролетни денови кои доаѓаат.
Датум: 15 феб 2012
, Автор: