ТВ серија: Нејви: Њу Орлеанс (NCIS: New Orleans)

Тим од агенти во Кресент Сити истражува убиства поврзани со морнарицата...

Воен брод (Battleship)

Филм за храброста, снаодливоста и за издржливоста во најтешките моменти...