монди комбинации | Кафе пауза

Жените ја мразеа оваа боја, но сфатија дека не се во право: Оваа нијанса ќе ви даде побогат изглед

Оваа сезона најпопуларна е бојата што неправедно беше запоставена многу години, но конечно ги дочека своите пет минути.

Пронајдете ја соодветната улична модна комбинација во согласност со вашиот хороскопски знак

Хороскопот не го одредува само нашиот карактер, туку со него можеме да се водиме и кога е во прашање модата.

Моден тренд: Како да носите кроп топ?

роп топот со молскавична брзина се врати на модната сцена и си го зазеде своето место меѓу трендовите. Во разни бои, модели, кроеви и должини, кроп топот е еден од најпопуларните „ит“ парчиња оваа сезона.