Mонах од храмот Шаолин советува како да останете вечно млади

Погледнете кои се советите од овој монах кој ја открива тајната на здравиот и долг живот.

Анимирано филмче: Монахот и мајмунот

Едно посветено момче по име Рагу е испратено од неговиот учител да ја исполни последната задача за да стане монах.