Монако | Кафе пауза

Јахта инспирирана од улиците на Монако

Јахтата „Улиците на Монако“ е концепт дизајниран од група страсно креативни дизајнери кои сакаат на ентузијастите за луксуз да им понудат нешто сосема ново.