Исчисти ја бањата како да ќе доаѓа англиската кралица

Мајката го замолува синот да ја исчисти бањата, оставајќи му порака запишана на ливче...

Апел до рајот

Краткиот анимиран филм „Апел до рајот“ е изработен од Дејвид Лисби, од колеџот „Ринглинг“. Интересната и инспиративна приказна на филмчето е надополнета со забавно замислените ликови...