Основни правила за носење машки обувки

Ако се прашувавте какви обувки во каква пригода и на кој начин се носат, во продолжение следуваат основните правила.

Модерни мокасини од „Vans“

Оваа колекција на мокасини од „Vans“ е навистина многу интересна и модерна...

Модни правила за мажи за оваа пролет

За да можете да направите успешна транзиција кон оваа сезона, потребно е да се водите по неколку правила кои ќе ви помогнат многу полесно да успеете во тоа.