модерно општество | Кафе пауза

Овие сатирични илустрации покажуваат што не е во ред со нашето модерно општество!

Се чини дека живееме во доба каде отсуствува каква било вистинска наклонетост на едно човечко битие кон друго.

Овие илустрации ги доловуваат проблемите на модерното општество!

Што е тоа што најмногу ви пречи во денешниот модерен свет?