Како се одбира која девојка ќе стане ангел на „Victoria’s Secret“?

Оние девојки кои најдобро ќе се покажат пред жирито ќе добијат шанса да бидат дел од шоуто, кое секоја година го привлекува вниманието на светската јавност.

Модерни пин-ап убавици позираат во фустани од млеко

Лондонскиот артист Jaroslav Wieczorkiewicz направил модерни интерпретации на класичните пин-ап девојки, со помош на хај-спид течна фотографија.