Имате телефон со Андроид? Овие апликации треба веднаш да ги избришете!

Колку и да сме задоволни (или незадоволни) со него, постојат апликации кои можеби ги имате на телефонот, а се штетни.

Корисни мобилни апликации за сите новопечени родители

Секогаш се корисни советите на нашите мајки и баби, но во денешново време на глобализација, може да ви бидат од помош и апликациите на вашите паметни телефони. Еве неколку предлози....
Датум: 15 дек 2014

Љубовните фази во врската прикажани преку мобилните

Во доба на дигитална љубов, мобилниот телефон на вашиот партнер знае повеќе за вашиот љубовен статус од неговиот најдобар пријател, а богами и од вас. Откријте во која фаза на дигитална интимност се наоѓа дечкото кој ви се допаѓа.
Датум: 13 авг 2014
, Автор:

Интересни апликации кои секоја тинејџерка би требало да ги има

Постојат толку многу апликации кои е добро да ги имаме затоа што тие ни го организираат животот и му додаваат малку разонода на обичниот ден.
Датум: 16 апр 2014
, Автор:

Што ни прават мобилните?

Краткиот филм „I Forgot My Phone“ иронично ја прикажува болната вистина за нашата врска со технологијата, заради која често пропуштаме да ги доживееме врските со другите луѓе и едноставно да учествуваме во убавите моменти од кои сме дел.
Датум: 25 авг 2013
, Автор:

Каква технологија нè очекува до 2020 година?

Одбравме некои технолошки откритија кои не само што се најавуваат, туку на кои веќе се работи, со цел да добиеме некаква слика за она што нè очекува до крајот на оваа декада.
Датум: 13 фев 2012
, Автор:

За што најмногу се користат паметните телефони?

Кои нивни карактеристики се најмногу користени? Овој иконографик, направен од „Татанго“, компанија за СМС-маркетинг, покажува дека...

10 начини да пристапите до блокирани сајтови

Сајтовите како Фејсбук, Твитер, Јутјуб и други социјални мрежи, често се блокирани во училиштата, факултетите и на работното место. Сепак, постојат неколку трикови благодарение на кои...
Датум: 09 ное 2010
, Автор: