Со цело срце сме со вас

Понекогаш е доволен вкусот на овошен јогурт за појадок да нѐ потсети на утрата во канцеларија со колегите и да се почувствуваме дека повторно сѐ е нормално.
Датум: 22 апр 2020
, Автор: