Младиот кромид прави чуда: 3 моќи на зелениот дел кој никако не смеете да го фрлите

Следниот пат кога младиот кромид ќе се најде на вашата трпеза добро размислете дали ќе го фрлите стебленцето.

Топли топчиња од компир полнети со кашкавал

Вкусни топчиња од компир кои се топат во уста...