НЕДЕЛА НА ФРАНЦУСКИ ФИЛМ – Официјално отворање со премиерата на „РЕНОАР“

Францускиот институт во Скопје и Младинскиот културен центар имаа чест да Ве известат дека од 4 до 8 декември 2013 ќе се одржи Неделата на француски филм.
Датум: 29 ное 2013
, Автор: