млада месечина | Кафе пауза - Part 2

Младата месечина ќе им го промени животот за овие 3 хороскопски знаци

На 10 јули, младата месечина ќе влезе во Рак и ќе има најголемо влијание врз овие 3 хороскопски знаци.

Што нè очекува за време на младата месечина на 10 јули?

Почетокот на овој циклус носи месечева енергија која ќе ве охрабри да се одморите, да се опуштите и конечно да се ослободите од стравовите и негативните емоции.

Што носи младата месечина во Бик за секој хороскопски знак?

Астролозите најавуваат претежно мирен и позитивен период, а на Бикот ќе му донесе најмногу среќа.

Хороскоп за време на младата месечина во Бик

Младата месечина претставува нов почеток, но исто така бара од нас да се повлечеме и да размислиме малку за следните чекори што треба да ги направиме.

Првата пролетна млада месечина им носи многу среќа на овие 3 хороскопски знаци

Иако сите хороскопски знаци ги очекува свежа енергија и моќна мотивација, младата месечина во Овен ќе има најголемо влијание врз следниве 3 хороскопски знаци.

Младата месечина во Риби им носи неверојатна среќа на овие 3 хороскопски знаци

Младата месечина носи нов почеток, но оној што ве чека на 13 март ќе биде особено емотивен и романтичен.
12