МИ-ДА Гранд Моторс на нова, модерна локација и со нова понуда

Новата локација на Ford Македонија се наоѓа на ул. „Босна и Херцеговина“ бр. 1, односно на крстосницата со Булевар „Словенија“.
Датум: 14 окт 2019
, Автор: