Руска фотографка прави прекрасни мистични фотографии со вистински животни

Катерина Плотникова е руската фотографка која стои зад овие прекрасни фотографии, направени со помош на вистински животни.

Загатка: Трка

На кое место сте завршиле?

Мистериозна бубачка гради кула опколена со ограда

Неверојатна структура за која никој не знае кој ја изградил, ниту пак за што точно служи...

10 „откачени“ фестивали кои се слават во октомври

Погледнете ги наредниве неколку необични фестивали кои се слават за време на месецот октомври во различни краеви од светот.

Прекрасни и мистериозни езера кои се формирале во кратери

Неколку фотографии од најпрекрасните кратерски езера во светот...

1.500 ножици кои застрашувачки висат од таван

Замислете си како влегувате во тивка соба, во која жена спокојно си шие. Потоа замислете си како жената седи под 1.500 пара остри кинески ножици, кои висат од таванот, опасно насочени накај неа со острите врвови...

Неверојатни црно-бели фотографии

Во брзиов и динамичен начин на живот, секојдневно наидуваме на пречки од социјален и економски карактер. Црно-белата фотографија, со својата посебна магија, може барем за кратко, да ви помогне да заборавите на проблемите.
Датум: 16 дек 2010
, Автор: