мистериозно лице | Кафе пауза

Дали можете да го забележите мистериозното лице помеѓу овие две куќи?

Оваа фотографија од мистериозното лице кружи низ социјалните мрежи и е направена на 31 јули. Некои луѓе велат дека тоа е добар знак и дека изгледа како девојка со брановидна коса. Други не можеле да го пронајдат лицето дури еден час.