Целиот свет треба да дознае за овој неверојатен човек

Човекот со најголемо срце кој служи како вистински пример за тоа како да се остане добродушен и дарежлив во денешниот свет каде владеат испревртени вредности.

Книга: „Собирач на светови“ – Илија Тројанов

Биографија за една од најинтересните личности во историјата, Сер Ричард Бартон, со поголема доза фикција која ве носи во една друга магична димензија...

Снешко во слатка мисија

Слатко и емотивно видео, кое ги ги најавува новогодишните и божиќните празници. Во него, главниот херој е снешко. Тој тргнува во ризична потрага по совршениот подарок за некој навистина посебен...
Датум: 09 дек 2012
, Автор:

Она што сте ВИЕ, ОВДЕ и СЕГА

Бидете оригинални, инпиративни и инспирирани, желни за нешто ново и нешто различно. Во кутијата е загушливо и не е удобно, затоа размислувајте надвор од неа. Вие сте одлични баш такви какви што сте...
Датум: 14 окт 2012
, Автор:

Елитни убијци (Killer Elite)

Лесно е да извршиш убиство, тешко е потоа да живееш со него...

3:15 – време за будење

„3:15“ е краток 3Д анимиран филм кој започнува со будењето на еден робот, чија задача е да заврши непозната мисија. Филмот има одлична изведба и интересен развој на дејството. Креатори се петорица апсолвенти...
Датум: 29 окт 2011
, Автор: